Nya HUNDra % Rallylydnad Visa större

Nya HUNDra % Rallylydnad

Ny

VÄLKOMMEN TILL NYA HUNDRA% RALLYLYDNAD
BÄTTRE, SNYGGARE OCH MER UTFÖRLIG!

Förhandsboka din bok här, den levereras i december, så fort vi fått den från tryckeriet.

Mer detaljer

299:-

Lägg till i önskelistan

Mängdrabatter

Kvantitet Rabatt Du Sparar
10 10% Up till 299:-

Mer information

Den nya HUNDra% Rallylydnad har vuxit från 215 sidor till över 300 sidor.

Boken innehåller allt du behöver veta om Rallylydnad. Övningar i grundfärdigheter där vi på ett positivt och roligt sätt lär in grunderna. Utförliga instruktioner till alla skyltar med problemlösningar och vad man ska tänka på. Träningsbanor till varje klass. Hur du ska strukturera din träning genom att använda träningslogg, träningsdagbok, och även en unik skyltkoll för att du ska veta var du ska lägga ditt krut då du tränar. Utöver detta finns även generella avdrag, reglementet, allt om hur du går till väga inför en tävling, hela vägen från anmälan till utvärdering efter en tävling m.m.

Boken innehåller mycket bilder som tydligt visar hur momenten skall utföras på bästa sätt eller hur vägen dit ser ut. Jag har även förgyllt boken med hjälp av att samtliga SM vinnare genom åren har berättat lite om sig själv och deras träning.

Sporten som explosionsartat tagit hundsverige med storm. Den röda tråden genom sporten är samarbete, kommunikation och glädje. Rallylydnad passar alla hundar och förare och framför allt är det väldigt roligt. Vi får en hund som vill samarbeta och därmed en bra kontakt, alltså en enklare och trevligare vardag tillsammans.

Om författaren.

Ida Lindgren är en driftig entreprenör och är personen bakom Vi2 Hundcenter och HUNDra% Bokförlag. Hon är instruktör och håller i kursverksamhet inom många olika grenar, instruktörsutbildningar och hunddagis på sitt hundcenter.

Ida är även flitigt anlitad av andra klubbar och träningsgrupper för att hålla i kurser samt föreläsningar och har utbildat ca 4000 rallylydnadselever från Luleå i norr till Falsterbo i söder. Hon är bland de första utbildade rallylydnadsdomarna i Sverige och har följt sportens frammarsch från starten. Ida är en välkänd profil inom rallylydnad och tycker det är lika kul att tävla som att döma. Hon har kvalat till SM flera gånger med två av sina hundar. Rallylydnad är hennes passion och hennes motto är: Man kan lika bra göra det snyggt!

Ida är uppfödare av rasen Engelsk springer spaniel under kennelnamnet Ziridas.

Omdömen

Skriv din recension

Nya HUNDra % Rallylydnad

Nya HUNDra % Rallylydnad

VÄLKOMMEN TILL NYA HUNDRA% RALLYLYDNAD
BÄTTRE, SNYGGARE OCH MER UTFÖRLIG!

Förhandsboka din bok här, den levereras i december, så fort vi fått den från tryckeriet.

Kunder som köpt denna produkt köpte också: